Bouwkundige aanpassingenHet inzetten van hulpmiddelen is niet altijd voldoende om ervoor te zorgen, dat u thuis kunt blijven wonen. Soms moeten er kleine bouwkundige aanpassingen gedaan worden. Deze aanpassingen kan Comfortabel Wonen Twello voor u begeleiden en/of uitvoeren.

Voorbeelden aanpassingen
Bij bouwkundige aanpassingen kunt u denken aan:

het aanbrengen van een antislipvloer
het verlagen van drempels bij voor- en achterdeur
het plaatsen van een toilet op de slaapverdieping
het drempelvrij maken van woonvertrekken

Natuurlijk adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Misschien had u al plannen voor een verbouwing. Waarom zou u uw huis niet meteen toekomstbestendig maken?

Drempelvrij
Drempels kunnen flinke obstakels zijn. Vooral wanneer u wat slechter ter been bent of wat minder ziet. Het drempelvrij maken van uw woonvertrekken levert u meteen extra wooncomfort op. U hoeft niet meer bang te zijn, dat u over een drempel struikelt. Kan een drempel niet verwijderd worden, dan kunt u een wandbeugel aan de muur laten monteren voor extra zekerheid.

drempeloploop

Op hoogte brengen
Wanneer u toch al van plan was om uw keuken te verbouwen, helpen wij u graag om er een comfortabele keuken van te maken. U voorkomt bukken en reiken, het gebruik van een krukje en kracht zetten al met relatief simpele aanpassingen:

wasmachine, droger, vaatwasser en oven op werkhoogte plaatsen
keukenkastjes lager ophangen
keukenkastjes vervangen door lades
installeren van eenvoudig te bedienen eengreepskranen

Wasmachine verhoger

Advies
Zoals u ziet zijn er voldoende mogelijkheden om ervoor te zorgen, dat u lekker thuis kunt blijven wonen. Voldoende wooncomfort en onafhankelijkheid. Wilt u meer weten? Wij maken graag een afspraak met u voor een advies op maat.


Neem contact op

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571 - 262320
info@comfortabelwonentwello.nl