https://www.thuiscomfort.nl/interviews/bezoekers-rijd-ik-zo-ons-bedrijfspand-in.html
 
Vakmensen
Theodoor Driessen: “De zorg is geen markt voor installateurs die gemakkelijk willen scoren. Het allerbelangrijkste is dat je hen goed adviseert. Want als er een wandbeugel wordt geplaatst die niet goed vastzit, gaat dit als een lopend vuurtje rond. Daarom volg ik regelmatig cursussen. Ook onze monteurs worden periodiek bijgeschoold door fabrikanten van medische hulpmiddelen zoals Handicare of Ideal Standard. Als ik ouderen spreek, kan ik met een gerust hart zeggen dat bij ons allemaal vakmensen werken die vakwerk leveren.”

Aanspreekbaar
Naast vakkennis, is lokale aanwezigheid cruciaal, zegt Theodoor Driessen: “Als ik in het weekend langs het voetbalveld sta, of ik doe boodschappen in de supermarkt, word ik diverse keren aangesproken door mensen met een installatievraag. Het is belangrijk dat je je gezicht laat zien, aanspreekbaar bent.”

Informatieruimte
Theodoor Driessen: “Voor Comfortabel Wonen Twello had ik eerst het idee om een container in te richten met zorgproducten – om daarmee de wijk in te trekken. Maar dan heb je te maken met allemaal regels en vergunningen. Toen heb ik besloten om een vaste Informatieruimte in te richten in ons eigen pand, hier in Twello, met onder andere beugels, medische kranen, domotica, een inloopdouche, een rolstoelwastafel, een werkend douchetoilet en een tillift.
Mensen komen langs, of ik haal ze op met de auto. Daarmee rijd ik dan ons bedrijfspand in, tot voor de deur van de Informatieruimte. Zo hoeft mijn bezoek nooit ver te lopen. Zodra ik de deur van de ruimte opendoe, gaat de verlichting automatisch aan. Dan heb je direct een gesprek – over het gemak van automatische verlichting voor mensen die ’s nachts naar het toilet willen. Op die manier heb ik al vele bezoekers mogen ontvangen en zijn velen geholpen in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.”

Tillift twello
Tillift, aangepaste kranen en wandbeugels in de showroom van Comfortabel Wonen Twello

Douchezitje en wandbeugels
Wandbeugels en een douchezitje

Inloopdouche
Inloopdouche