Comfortabel Wonen Apeldoorn

Comfortabel Wonen Apeldoorn


Woont u in regio Apeldoorn en blijft u ook het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen?
Waarschijnlijk wel! En wanneer de nieuwe zorgwet vanaf 2015 in werking treedt, hebt u wellicht geen andere keus. Maar hoe vanzelfsprekend is dat voor u en voor uw huis?

Naarmate u ouder wordt, lijkt uw wens om thuis te blijven wonen niet altijd haalbaar. Want hoe vergaat het u als:

uw spieren wat strammer worden?
u bang bent om te vallen?
u zich niet langer veilig voelt?

Comfortabel Wonen Twello helpt u om zorgeloos en veilig te wonen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen rondom de nieuwe Zorgwet en maken uw woning toekomstbestendig.

Comfortabel Wonen Twello

Huis voor de toekomst
Is uw woning in Apeldoorn al geschikt voor de toekomst? Waarschijnlijk niet, maar het aanpassen van uw woning hoeft niet heel ingrijpend te zijn. Met kleine aanpassingen kan Comfortabel Wonen Twello uw wooncomfort al aanzienlijk verhogen.

U kunt hierbij denken aan:
verlagen of verwijderen van drempels;
plaatsen van een douchezitje en wandbeugels;
aanbrengen van plintverlichting naar badkamer/toilet;
elektrisch bedienbare gordijnen;
deurbel-/ cameracommunicatie;
aanpassen toilethoogte;
plaatsen traplift;
aanpassen deur met eventueel oprijplateau’s;
beveiliging van de woning;
aanbrengen antislipvloer;
aanpassen badkamer.

En dit is nog maar een selectie uit de mogelijkheden, die ertoe bijdragen dat u zo lang mogelijk zorgeloos en veilig in uw eigen woning in Apeldoorn kunt blijven wonen.

Badkamer verbouwen binnen 1 dag
Gaat het in uw geval om een ingrijpender aanpassing, zoals het verbouwen van de badkamer? Geen probleem! Comfortabel Wonen Twello zorgt ervoor, dat de overlast tot een minimum beperkt is. Wij kunnen binnen 24 uur uw oude bad verwijderen en vervangen door een comfortabele inloopdouche. Compleet gemonteerd en inclusief wandbeugels, douchezitje en cooltouch thermostaatkraan.

Informatiecentrum CWT
Comfortabel Wonen Twello heeft speciaal voor u een informatiecentrum ingericht aan de Oude Rijksstraatweg 23 in Twello. In dit informatiecentrum hebben wij een aantal hulpmiddelen en aanpassingen tentoongesteld, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Zo staat er een werkende douchewc, een display met wandbeugels en douchezitje, een toilet voor mensen met overgewicht en een XXL douchecabine van Kinemagic.

Wij adviseren u met alle plezier over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw woonsituatie in Apeldoorn.

Gratis woningcheck in Apeldoorn
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw woning in Apeldoorn geschikt te maken voor de toekomst? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of uw gevoel van veiligheid. Wij hebben een oplossing!

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0517-262320 of via info@comfortabelwonentwello.nl. Natuurlijk bent u van harte welkom in ons informatiecentrum. Wij maken een afspraak voor uw bezoek, zodat we alle tijd hebben om uw wensen te bespreken.

Graag tot ziens!


UA-19458116-41