Over Comfortabel Wonen TwelloComfortabel Wonen Twello helpt u graag om uw woning geschikt te maken voor de toekomst. U krijgt bij ons advies over de verschillende hulpmiddelen en aanpassingen voor uw woning.

Lees ook het nieuwsartikel over Comfortabel Wonen Twello: Bezoekers rijd ik zo ons pand in!
Theodoor Driessen Comfortabel Wonen Twello


Comfortinstallateur
Wij zijn een gecertificeerd comfortinstallateur. Comfortabel Wonen Twello weet met welke wensen en behoeften er rekening moet worden gehouden. Na een zorgvuldige inventarisatie van uw woonwensen, krijgt u van ons een advies op maat.

Comfortabel Wonen Twello

Veilig en comfortabel
Onze vakbekwame werknemers zijn ervaren en klantgericht. Wij helpen u om uw woning zo aan te passen, dat u zo lang mogelijk zorgeloos en veilig in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Informatiecentrum
Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, hebben wij aan de Oude Rijksstraatweg 23 in Twello een informatiecentrum ingericht. Hier vindt u een selectie uit de vele hulpmiddelen en mogelijke aanpassingen, die uw wooncomfort verhogen. 

Informatiecentrum comfortabel wonen twello

Contact
Wilt u meer weten over ons en de mogelijkheden of wilt u een kijkje nemen in ons informatiecentrum. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met u.

ThuiscomfortNeem contact op

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571 - 262320
info@comfortabelwonentwello.nl