Sanitair aanpassen in badkamerHet liefst blijft u natuurlijk zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen. Maar naarmate u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met ongemakken zoals stramme spieren. In een hoog bad stappen wordt dan een hele onderneming.

Badkamer verbouwen binnen 1 dag!
Gaat het in uw geval om een ingrijpender aanpassing, zoals het verbouwen van de badkamer? Geen probleem! Comfortabel Wonen Twello zorgt ervoor, dat de overlast tot een minimum beperkt is. Wij kunnen binnen 24 uur uw oude bad verwijderen en vervangen door een comfortabele inloopdouche. Compleet gemonteerd en inclusief wandbeugels, douchezitje en cooltouch thermostaatkraan.

badkamer verbouwen in 1 dag

Officieel dealer Kinemagic XXL Douchesystemen
Comfortabel Wonen Twello is officieel dealer van Kinemagic. In het informatiecentrum staat een XXL douchecabine van Kinemagic zodat u zelf kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over Kinemagic vind u in deze brochure.

Sanmedia Aquila badlift


Aanpassingen badkamer
Naast het installeren van een inloopdouche zijn er meer mogelijkheden om uw sanitair aan te passen. Uw badkamer wordt heel gebruiksvriendelijk door het:

aanpassen van de toilethoogte
plaatsen van een douchewc
plaatsen van een douchezitje
bevestigen van wandbeugels
aanbrengen van een antislipvloer
installeren speciale kranen
plaatsen extra radiator of vloerverwarming

Dit is een selectie uit de mogelijkheden om uw comfort en veiligheid in de badkamer te verhogen. Aanpassingen die ertoe bijdragen, dat u heerlijk in uw eigen huis kunt blijven.

Advies
De keuze in hulpmiddelen en aanpassingen is groot. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw woonsituatie. Comfortabel Wonen Twello maakt uw sanitair weer geschikt voor de toekomst. Wilt u meer weten of een kijkje nemen in ons informatiecentrum? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.


Neem contact op

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571 - 262320
info@comfortabelwonentwello.nl