Traplift specialist in regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en TwelloEen traplift

Toch de trap blijven gebruiken, ondanks dat het gebruik hiervan u eigenlijk niet zo heel gemakkelijk meer af gaat? Dit kan met een traplift. Veilig zittend op een stoel gaat u de trap op en af over een speciaal ontwikkelde rail, terwijl de eventuele medebewoners of andere trapgebruikers nog steeds de trap kunnen blijven belopen. Een traplift past op elke trap of deze nou smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!

traplift traplift handicare

Zelfstandigheid
Een traplift biedt u onafhankelijkheid. Dankzij de traplift kun u zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het kost u geen energie en het maakt het alledaagse leven gemakkelijker. Wat is er nou prettiger dan zelfstandigheid?

Ervaar een traplift
Kom in ons informatiecentrum een traplift uitproberen en ervaar wat een traplift voor u kan betekenen. In ons informatiecentrum is een demomodel geplaatst door Handicare Trapliften, zodat u dichtbij en op elk moment een proefrit kunt maken. Om u een product te bieden met kwaliteit en service zoals u dat van ons gewend bent, heeft Comfortabel Wonen Twello gekozen voor een samenwerking met Handicare Trapliften.

Het informatiecentrum is te vinden aan de Oude Rijksstraatweg 23 in Twello. U wilt een traplift kopen, komt u uit regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Twello en zoekt u de specialist in traplift installatie, u bent van harte welkom in ons informatiecentrum!

traplift recht traplift ronde trap

Handicare Trapliften
Handicare Trapliften is Europa’s oudste fabrikant van trapliften. Sinds 1962 worden deze trapliften geproduceerd en ontwikkeld in Noord-Holland. Met haar uitgebreide assortiment biedt Handicare voor elke trap de optimale trapliftoplossing.

De trapliften van Handicare worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van klanten kunnen huidige en nieuwe gebruikers optimaal bediend worden. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn voor Handicare minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld het uiterlijk van uw traplift aanpassen aan uw eigen interieur.

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies! Bel: 0571-262320 of vul het contactformulier in.
Wilt u weten wat een traplift u kan bieden, wat een traplift kost of heeft u andere vragen? Neem contact op met ons op telefoonnummer: 0571-262320. Wij informeren u graag over de trapliften van Handicare of maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis met één van de adviseurs. Onze adviseur komt u graag vrijblijvend advies geven voor een traplift in gemeente Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Twello.

neem contact op